Contact

contact | bookings
info@moeremansandsons.com

facebook logo

twitter logo

5 thoughts on “Contact

 1. Beste mensen,

  Daar ik gisteren geen tijd had om na te blijven,mijn reactie bij deze.
  Een goed stuk kun je net als een fraaie compositie vaker meemaken,weet ik sinds gisteren. Bij theater had ik dat nog nooit gedaan,maar de pendant met de muziek kun je ook hier doortrekken dat de reprise je andere details onthult in het geheel van het stuk terwijl het bekende je toch nog weer kan raken.(ook de humor (fiets) tot mijn verrassing)
  Een scene was zaterdag duidelijk anders dan donderdag. De scene waarin moeder haar badinerende monoloog tegen/over het hoofd van Eva afsteekt die eindigde in een brute verkrachtende neerwerping van haar. Waar het verbale gedeelte iets tragikomisch had was het fysieke deel zo gewelddadig dat dit de gevoelens van schaamte en ongemak die je in de realiteit in dit soort situaties ook kunt voelen opriep. In eerste instantie vond ik dat te ruw neergezet.

  Gisteren hadden jullie een veel mildere variant wat in eerste instantie prettiger overkwam.
  Na enige reflectie kies ik toch voor de eerste variant omdat de heftige fysicaliteit in feite prachtig benadrukt hoezeer neerbuigend het verbale gedeelte reeds was,(waar je als toeschouwer eigenlijk zo aan gewend bent dat dit niet meer echt shockeert) en daarmee een zeer krachtig beeld neerzet.

  Ik wens jullie een mooie reeks voorstellingen en veel geluk,
  en ik ben benieuwd naar de volgende creatie,

  Houwdoe,Jacques

  Like

 2. Dag zonen en dochters Moeremans,

  Gistermiddag zag ik jullie afstudeer voorstelling in Frascati. Een enkeling van jullie heb ik al gezegd hoe goed ik het vond. Maar bij deze aan allen: Jullie zijn een mooi ensemble! Sterk, kwetsbaar, kritisch, grappig en waardevol. Dank jullie wel voor de goede middag!
  Heel graag zou ik in september ook My First Suicide zien, maar ik kan nog nergens data vinden wanneer jullie in Amsterdam spelen. Is het mogelijk om mij op de hoogte te houden zodra dit bekend is? Mag ik op jullie eventuele mailinglijst?

  Dank alvast!

  Groet, Jara Lucieer

  Like

 3. Zag KYC in Arnhem. Mijn lievelingszin: “Wij zijn opgelost en lossen op” Dit is een voorstelling die je niet meer loslaat. Dank Moeremans and Sons! hoop jullie snel weer te zien! Joep

  Like

 4. Uitzending Kunststof met Sara Moeremans beluistert; Wat een wijsheid heeft deze jonge Sara. Ben zeer onder de indruk van haar gedachtengoed. Een grote inspirende kracht voor de theaterwereld.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s